IJsbaden Wim Hof Method

 

Bestel uw eigen ijsbad

( opblaasbaar )

Wilt u thuis graag een koudetraining doen en beschikt u zelf niet over een ligbad? IJs-Garant biedt u de mogelijkheid. Bestel hier uw opblaasbare ijsbad apart of bestel samen met één van onze ijsproducten. 

Meer info
 79,95 Incl. BTW

 

IJsblokjes bestellen voor uw ijsbad?

Bestel hier gemakkelijk zakken van 8 kg ijsblokjes om uw bad terug te koelen naar +- 3 graden.

  • Bepaal zelf de aflevertijd in onze webshop
  • vandaag besteld morgen in huis!
Bestel IJsblokjes
ijsblokjes bezorgen zak winkel
IJsblokjes amsterdam wim hof instructeurs

De vele voordelen van Wim’s technieken

Wim’s technieken waaronder koude training en ademhalingsoefeningen, zorgen er niet alleen voor dat je meer invloed kan uitoefenen op lichaam en geest, het kan je ook de volgende voordelen leveren: Lees meer >>

  • Lichaam en geest in balans brengen
  • Geestelijke wil kunnen beïnvloeden
  • Beter verloop bloedcirculatie
  • Groter vermogen ontwaken
  • Verbetering van het concentratievermogen en doelgerichtheid
  • Meer vertrouwen krijgen in eigen kunnen en dit bewust ontwikkelen
  • Het bewust aansturen van het “Autonome” zenuwstelsel

Al deze effecten zijn te realiseren door verschillende trainingen en oefeningen. Hier vind je uiteraard meer informatie over op de website. Nog leuker is natuurlijk om het zelf te ervaren dan er alleen maar over te lezen. Dat kan. Bekijk hiervoor de volgende pagina voor de eerstvolgende workshops van Wim Hof.

Opblaasbaar bad bestellen

IJs-Garant heeft nu ook een opblaasbaar bad te koop waarmee u een heerlijk ijsbad kunt nemen. Ideaal als u geen bad heeft thuis of weinig ruimte. U kunt het ijsbad zowel binnen als buiten gebruiken en is geschikt voor kinderen en volwassen personen tot één meter vijfentachtig. Bestel direct via onze webshop of haal het af bij ons pickup point.

IJsblokjes kopen voor mijn ijsbad

Bestel hier uw ijsblokjes voor een ijsbad of een koude training. Steeds meer mensen springen in het koude water om hun immuunsysteem en weerstand te verbeteren. IJsblokjes zijn natuurlijk nodig om het water terug te koelen naar het vriespunt. Bestel hier eenvoudig ijsblokjes voor uw ijsbad of koude training. U kunt kiezen tussen zakken van 8kg of dozen van 20kg.