IJsblokjes bestellen via IJsblokjesAmsterdam.nl

ijs garant ijsblokjes leverancier nederland amsterdam

Bestel onze ijsproducten in 3 eenvoudige stappen

IJsblokjes bestellen via IJsblokjesAmsterdam.nl is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Selecteer een van onze ijskoude producten, kies een datum en tijd wanneer u het wilt ontvangen en betaal pas achteraf met pin aan de deur. U kunt er ook voor kiezen om meteen veilig met Ideal te betalen. 

  • Bezorgkosten € 8,95 in heel Amsterdam ( bij een bestelling van minimaal € 20,- ) zie andere steden waar we ook bezorgen
  • Betaal veilig online of met pin aan de deur
  • Bepaal zelf de aflevertijd in onze online agenda!
  • IjsblokjesAmsterdam.nl levert aan particulieren en bedrijven
  • Wij garanderen de beste service met de hoogste kwaliteit van onze producten.
ijsleverancier vacature solliciteren baan

Bekijk hier onze meest verkochte ijsproducten op een rijtje

IJsblokjes Amsterdam bezorgd ijsblokjes aan particulieren en bedrijven

Ijsklontjes kopen online

Of u nu een feestje heeft bij u thuis, op de zaak of een heel festival organiseert, ijsblokjes zijn onmisbaar! Vaak heeft u grote hoeveelheden nodig of denkt u er pas te laat aan. Niks is dan makkelijker om ijsblokjes te kopen bij een ijsblokjes leverancier en dat ze bij u thuis bezorgd worden.

IJsklontjes bestellen

Als u ijsklontjes besteld bij ijsblokjes amsterdam dan weet u zeker dat de kwaliteit en de prijs gewaarborgd is. IJsklontjes in de supermarkt zijn vaak niet van goede kwaliteit en de prijs hoog. Ook zijn de schappen leeg op de warme dagen, precies als u het nodig heeft. wij hebben de oplossing door het hier online te bestellen. 

Ijsblokjes bestellen Amsterdam

Wij van Ijsblokjes Amsterdam bezorgen ijsblokjes bij u thuis, bij uw bedrijf of op elke gewenste andere locatie. In Amsterdam bezorgen wij elke dag tussen 9.00 en 21.00 uur, 365 dagen per week. Maar ook in andere steden zoals AlmereHaarlem, Rotterdam en Utrecht bezorgen wij dagelijks. Bekijk hier ons complete bezorggebied.

Bekijk ons bezorggebied
ijsblokjes bestellen Amsterdam

Crushed ijs en nugget ijs bestellen

crushed ijs bestel je eenvoudig via onze webshop of via een van onze andere kanalen zoals Whatsapp, telefoon en email. In de volksmond wordt ook wel de termen crunsh ijs, nugget ijs of schaaf ijs genoemd. Al onze Crushed ijs producten worden gemaakt met hoogwaardige machines van het merk Hoshizaki.

Crushed ice kopen online

Wij verkopen bij ijsblokjesAmsterdam.nl hoogwaardig Crushed ice dat geschikt is voor consumptie. Als u Crushed ijs wilt gebruiken om cocktails te maken of om producten koud te houden op een buffet dan hebben wij het perfecte ijs. Door toonaangevende cocktailbedrijven wordt vooral nugget ijs aanbevolen.

Particulieren

ijsblokjes bestellen en thuisbezorgd

 

IJsblokjes bezorgd aan particulieren aan huis

IJs garant bezorgd ijsblokjes en Crushed ijs aan particulieren aan huis. U hoeft maar 1 uur thuis te blijven omdat we op exacte afgesproken tijden leveren. IJsblokjesAmsterdam.nl bezorgd met eigen personeel en transport. Heeft u interesse? bestel hier direct ijsblokjes.

Bedrijven en Horeca

koelste baan van nederland ijsblokjes leverancier

 

IJsblokjes bezorgd op reguliere basis aan uw bedrijf

Wij leveren ijsblokjes aan horeca bedrijven door heel Nederland. U kunt aangeven wanneer en hoeveel u van onze producten geleverd wilt hebben. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw ijsproducten. voor meer informatie ga naar onze pagina ijsblokjes bezorgd in de horeca.

Bekijk hier onze ijsproducten en sleep ze direct in de winkelmand

24uur ijsgarantie!
Aanbieding!
24uur ijsgarantie!
 24,95  22,95 Incl. BTW
 7,25 Incl. BTW
 8,25 Incl. BTW
Aanbieding!
24uur ijsgarantie!
 24,95  22,95 Incl. BTW