Hoshizaki IJsblokjes bestellen

IJs-Garant werkt hoofdzakelijk alleen met machines afkomstig van het merk Hoshizaki.

Wij produceren onze ijsblokjes met machines van het merk Hoshizaki, een Japans merk dat wereldwijd marktleider is van hoogwaardige ijsblokjesmachines op het gebied van efficiëntie en duurzaamheid.

HOSHIZAKI IJSBLOKJES BESTELLEN AMSTERDAM
Hoshizaki ijsblokjes bestellen ijs garant

Doos 20kg Hoshizaki IJsblokjes

Bestel hier online 20kg Hoshizaki ijsblokjes in een tempex isolatiedoos. IJsblokjes blijven  tot wel 40 uur smeltvrij.

Bestellen
ijsblokjes bestellen in amsterdam winkel kopen

Zak 8kg Hoshizaki IJsblokjes

IJsblokjes van hoogwaardige kwaliteit en los ingevroren. Bij gebruik, laat de zak rustig vallen op de grond voor het beste resultaat.

Bestellen
crushed ijs bestellen in amsterdam cocktail ice

Zak 8kg Hoshizaki Crushed IJs

Ons Crushed ijs wordt losgeslagen na invriezen, hierdoor zijn er geen grote brokken maar is het ijs direct klaar voor gebruik.

Bestellen

Hoshizaki Ijsblokjesmachines en marktleider.

Hoshizaki is een bekend merk dat gespecialiseerd is in ijsblokjesmachines en andere commerciële koelsystemen. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoshizaki ijsblokjesmachines worden wereldwijd gebruikt in verschillende omgevingen, zoals restaurants, hotels, bars en andere horecagelegenheden.

De ijsblokjesmachines van Hoshizaki maken gebruik van geavanceerde technologieën om efficiënt ijsblokjes te produceren. Ze bieden een breed scala aan modellen, variërend in grootte, ijsproductiecapaciteit en ijsvormen. Of je nu op zoek bent naar standaard ijsblokjes, gourmet ijsblokjes, schilferijs of nugget ijs, Hoshizaki heeft verschillende opties om aan jouw behoeften te voldoen.

Daarnaast hecht Hoshizaki veel waarde aan energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Hun ijsblokjesmachines maken gebruik van duurzame koeltechnologieën, wat resulteert in lagere energiekosten en een lagere milieu-impact.

Kortom, Hoshizaki is een betrouwbaar merk dat hoogwaardige ijsblokjesmachines biedt voor de professionele horecabranche.

Hoshizaki IJsblokjesmachine bestellen