Over IJsgarant

IJs-garant parool

Wie zijn wij ?

IJs-Garant is opgezet door twee jonge ondernemers die al sinds hun jeugd bezig zijn met ijsblokjes. Vanuit een vrieskist in de schuur bediende we destijds onze klanten in onze geboortestad (Breda). Nu, 10 jaar verder, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf wat vanuit Amsterdam ongeveer heel Nederland bediend. Onze klanten lopen uiteen van kleine particulieren tot grote dance-evenementen/festivals waar we tienduizenden kilos bezorgen. IJs-Garant is een snel groeiend bedrijf en staat elk jaar weer voor nieuwe unieke uitdagingen. Onze capaciteit en creativiteit wordt dan ook vaak op de proef gesteld.

IJs-Garant is Producent en leverancier van IJsblokjes en Crushed Ice

IJs-Garant heeft een supersnelle bezorgservice waardoor u zeven dagen in de week ijsblokjes en crushed IJs thuis of bij u op de zaak kan laten bezorgen.

Wij leveren op bestelling aan:

  • Horeca                                         Theaters
  • Evenementen                           IJsbanen
  • Festivals en feesten              Schaatsbanen
  • Discotheken                              Groothandels
  • Hotels
  • WHM trainers
  • Particulieren

 

Solliciteer voor een baan bij ijs-garant

Kom je ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig allround medewerker in de breedste zin van het woord. Hiermee bedoelen we iemand die ons helpt met het produceren en bezorgen van verpakte ijsblokjes en crushed ice voor horeca en festivals in Amsterdam en door heel Nederland. Je rijdt in één van onze wagens en zorgt zelf voor de juiste lading en de meest efficiënte route. Afhankelijk van je eigen ontwikkeling binnen onze onderneming krijg je meer verantwoordelijkheden en zul je meer worden betrokken bij de bedrijfsvoering. Wij zoeken dan ook iemand die voor de langere termijn bij ons werkzaam is en samen met ons aan de groei van het bedrijf wil werken.

volg ons op instagram