Koude Training en ijsbaden

IJs-Garant leverancier van Wim Hof the Iceman

Al sinds 2010 is IJs-Garant de “Hof”leverancier van Wim Hof (The Ice Man ) en steeds meer instructeurs. Al vanaf het prille begin levert IJs-Garant ijsblokjes door heel het land om Wim Hof te voorzien van voldoende ijs voor zijn workshops de WHM methode.

Een essentieel onderdeel van de WHM workshop is het ijsbad-zitten met natuurlijk ijskoude ijsblokjes voor het beleven van een zo uniek mogelijke ervaring. Bent u instructeur van de Whm methode en opzoek naar ijsblokjes? of wilt u gewoon uw badwater terugkoelen naar een nulpunt? lees hieronder dan snel verder voor meer informatie. 

Wim hof methode workshop boeken ijsbad

Bestel uw eigen ijsbad

( opblaasbaar )

Wilt u thuis graag een koudetraining doen en beschikt u zelf niet over een ligbad? IJs-Garant biedt u de mogelijkheid. Bestel hier uw opblaasbare ijsbad apart of bestel samen met één van onze ijsproducten.

Meer info

IJsblokjes bestellen voor uw ijsbad?

Bestel hier gemakkelijk zakken van 8 kg ijsblokjes om uw bad terug te koelen naar +- 3 graden.

  • Bepaal zelf de aflevertijd in onze webshop
  • vandaag besteld morgen in huis!
Bestel IJsblokjes
ijsbad kopen opblaasbad bestellen whm
icebath training buy icebath ijsbad kopen

Boek hier een koude training workshop

Boek een workshop in Amstelveen bij Wiebe Otten

U kunt via de volgende link een fundamentels of een Advanced Whm workshop boeken

bedrijfs uitje grote groep Wim hof methode ijsbad

Bedrijfsuitje ? of wilt u dat wij een workshop geven op locatie?

Met gecertificeerde WHM trainers komen wij op locatie een workshop geven voor uw hele organisatie. Wij hebben ervaring met workshops van 25 tot 1500 personen.

ijsbad Wim hof methode workshop
Advies nodig? stuur ons een e-mail

Het koelen van baden met ijsblokjes

Het bereiken van de juiste watertemperatuur wordt beïnvloed door vele factoren zoals, de buitentemperatuur, het aantal mensen dat het bad betreedt, de starttemperatuur van het water etc. IJs-Garant beschikt over jarenlange ervaring van de reguliere workshops tot evenementen en recordpogingen van meer dan 2000 personen tegelijkertijd. In het laatste geval gaan andere factoren zoals, het formaat, het aantal benodigde baden en de distributie van het ijs op locatie een belangrijke rol spelen.

Met onze kennis en ervaring op dit gebied, beantwoorden wij graag al uw ijsbad-vragen. Twijfel over het juiste aantal kilo’s ijsblokjes? of heeft u een andere vraag? Whatsapp, mail of bel ons gerust.

De vele voordelen van Wim’s technieken

Wim’s technieken waaronder koude training en ademhalingsoefeningen, zorgen er niet alleen voor dat je meer invloed kan uitoefenen op lichaam en geest, het kan je ook de volgende voordelen leveren: Lees meer >>

  • Lichaam en geest in balans brengen
  • Geestelijke wil kunnen beïnvloeden
  • Beter verloop bloedcirculatie
  • Groter vermogen ontwaken
  • Verbetering van het concentratievermogen en doelgerichtheid
  • Meer vertrouwen krijgen in eigen kunnen en dit bewust ontwikkelen
  • Het bewust aansturen van het “Autonome” zenuwstelsel

Al deze effecten zijn te realiseren door verschillende trainingen en oefeningen. Hier vind je uiteraard meer informatie over op de website. Nog leuker is natuurlijk om het zelf te ervaren dan er alleen maar over te lezen. Dat kan. Bekijk hiervoor de volgende pagina voor de eerstvolgende workshops van de Wim Hof Methode.

wim hof method.com/

Opblaasbaar bad bestellen

IJs-Garant heeft nu ook een opblaasbaar bad te koop waarmee u een heerlijk ijsbad kunt nemen. Ideaal als u geen bad heeft thuis of weinig ruimte. U kunt het ijsbad zowel binnen als buiten gebruiken en is geschikt voor kinderen en volwassen personen tot één meter vijfentachtig. Bestel direct via onze webshop of haal het af bij ons pickup point.

IJsblokjes kopen voor mijn ijsbad

Bestel hier uw ijsblokjes voor een ijsbad of een koude training. Steeds meer mensen springen in het koude water om hun immuunsysteem en weerstand te verbeteren. IJsblokjes zijn natuurlijk nodig om het water terug te koelen naar het vriespunt. Bestel hier eenvoudig ijsblokjes voor uw ijsbad of koude training. U kunt kiezen tussen zakken van 8kg of dozen van 20kg.