Wim Hof Methode Fundamentals Datum: 25-02-2022

Wim Hof methode workshop boeken

Wim Hof Methode Fundamentals

Heb je nog weinig ervaring met de Wim Hof Methode en wil je graag kennis maken met de basisworkhop? boek dan hier je eerste workshop! We behandelen de ademhalingstechnieken en koudetraining.

Ga naar de Website van Wiebe Otten op Wiebeotten.nl en boek je workshop via de volgende link —? https://www.wiebeotten.nl/product/wim-hof-methode-fundamentals-3/

Krijg 10% korting met de kortingscode ijsgarant10

Wim Hof Methode Fundamentals (workshop) 

In de fundamentals workshop worden alle basiselementen van de WHM getraind. De ademhalingsbasistechnieken worden getraind, de basistheorie over ademhaling en koude training en de mogelijkheden om invloed uit te oefenen op een aantal fysiologische systemen, zoals het schakelen tussen de actiestand en de rust stand, stress en ont-stressen. Invloed uitoefenen op het autonome zenuwstelsel, het immuunsysteem, het hormoon systeem en het cardiovasculaire systeem. Aan het einde van de module wordt de basis ijstraining gedaan.

De workshop duurt 5.30 uur 

De volledige workshop bestaat uit 2 modulen. In elk deel worden alle elementen van de methode doorlopen.

Module 1: De rustademhaling (lemniscaat), 4 series basis ademhaling WHM en de WHM ademhaling en kracht. Verder wordt de basistheorie over ademhaling en koude training en de mogelijkheden om invloed uit te oefenen op een aantal fysiologische systemen, zoals het schakelen tussen de actiestand en de ruststand, stress en ont-stressen behandeld. Het laatste onderdeel is de ijsbad training, de voorbereiding, het ijsbad en het genereren van warmte na het ijsbad.

Module 2: In het 2e deel worden de basisademhaling herhaald en een aantal specifieke ademtechnieken, zoals power breathing, canabinoïden activatie en pijnreductie ademhaling e.a. De invloed die het brein op de fysiologie kan uitoefenen wordt d.m.v. een aantal werkvormen ervaren, en we gaan dieper met de ijs training, o.a. de bruin vet activatie. Het toepassen van de WHM in het dagelijks leven en de effecten van de levensstijl op de gezondheid.

Tijd

Zie de datum in de bovenste balk

Start 10:30

Eind 16:30

Locatie

Clubgebouw van de schaatsvereniging de Poelster.

Doorweg 21, Amstelveen, Netherlands

Zelf meenemen

Badkleding, Handdoek, slippers

Open chat
WhatsApp +31(0)202612591
Geef via Whatsapp door als je producten wilt komen ophalen
en krijg 10% extra korting.

We hebben twee pick up locaties:

1 Amsterdam: Valkenburgerstraat 206H

2 Zwanenburg: Weerenweg 10